Att köpa bostad i Florida

Varför ska jag kontakta Roger vid köp av fastigheter i Florida?

Roger Engstrom och Illustrated Properties fastighetsförmedling erbjuder den bästa servicen i Florida till kunder från de skandinaviska länderna (Sverige, Norge, Danmark och Finland).  Jag kommer från Sverige, talar Svenska förstår er kultur och kan hjälpa er att hitta ert rätta boendet i Florida!

Illustrated Properties fastighetsförmedling ligger i Delray Beach, mellan Fort Lauderdale och West Palm Beach. Läget är idealiskt med närhet till tre stora flygplatser– West Palm Beach, Fort Lauderdale och Miami. Dessa ligger inom bekvämt bilavstånd och ni har flera utmärkta flygalternativ till området.

Under de senaste åren har priserna på bostadsrätter och villor i södra Florida varit stabilt uppåtgående.  Många svenskar har insett att kombinationen av attraktiva priser och stabilt klimat gör Florida till en vinnande destination för semester-bostäder.

Jag hoppas att denna information var till er hjälp. Jag och Illustrated Properties tror att vi är er bästa svenska kontakt här i Florida när ni behöver hjälp med att finna er bit av paradiset i soliga Florida. Jag finns här för att hjälpa er och ni kan enklast nå mig genom att skicka ett email till rengstrom@ipre.com  eller så kan ni ringa mig på WhatsApp, Messenger eller Facetime +1 561 454 9715.

Jag finns även på Facebook, Instagram och Twitter. 

Jag ser fram att få hjälpa er att hitta er drömbostad.

 

BOCA RATON WEATHER