Din LOKALA Fastighets Mäklare i Florida

Gratulerar till att ni är intresserad av att köpa bostad i Södra Florida.

Hela kuststräckan från Palm Beach ner till Fort Lauderdale erbjuder bostäder i alla prisklasser och storlekar.  Under de senaste åren har prisuppgången varit och är fortfarande stark.

Här finns det ett stort utbud av bostäder allt från höga, till låga, billiga till dyra För att kunna hjälpa er att hitta er dröm bostad så önskar jag veta lite mer vad ni letar efter (t.ex. antal sovrum, badrum, prisklass, arkitektur, läge, eventuella uthyrningsmöjligheter, faciliteter o.s.v.) En faktor som styr priset är naturligtvis standard och skick på bostaden, är man villig att renovera så finns det fortfarande ett bra utbud av objekt. Det finns naturligtvis moderna nybyggda hus och lägenheter. Funderar på om ni är villiga att renovera eller ska det vara en bostad om är klar att flytta in i?

I Florida finns det många områden som är anpassade och specialiserade för en viss typ av aktiviteter tex golf eller tennis. Det finns områden som har grind (Gated Communitys) och en del kräver medlemskap i en country club. Det finns bostäder för de som fyllt 55 år (Housing for Older People, HOPA). I samtliga områden kan ni hitta fristående hus, radhus och lägenheter. Florida erbjuder bra väder hela året så att sitta ute på en balkong eller terrass med vattenutsikt efterfrågas av många som jag jobbat med.

Att köpa en bostad här kräver en lokal licencierad mäklare. Att bistå vid köp eller försäljning av fastigheter i Florida utan en mäklarlicens för Florida är faktiskt straffbart. 

Jag kan hjälpa er med allt praktisk som kommer upp allt från att söka objekt, ordna ett bankkonto, besiktning och mycket annat. Skicka mig ett email och berätta om er dröm så återkommer jag snarast med ett svar.

                            Jag ser fram att få förtroendet att jobba med er.

MVH

Roger Engstrom

rengstrom@ipre.com

+1 561 454 9715